Győzike: azonnal kifizetem az APEH-et

gyozike-penzzel-pozolNem okoz álmatlan éjszakákat a luxusban élő Gáspár Győzike számára az APEH, pedig a hatóság adóslistáján szerepel a showman. Győzike állítja megbaszták mindenhonnan, de mellényzsebből kifizeti a tartozást. Több mint tízmillió forinttal tartozik az államnak Gáspár Győző és felesége, Bea asszony az APEH nyilvánosságra hozott adóslistája szerint, azaz a közös adósság húszmilliónál többre is rúghat. Már azt is pletykálták, hogy az egykori showman ingatlanát és luxusautóját elárverezik, de ez nem fog megtörténni: minden adósságot befizet.
– Be fogom fizetni az összes elmaradásomat, mert be tudom: van egy cégem, ahol dolgozom, jól mennek az ügyeim – reagált lapunk megkeresésére Gáspár Győző, noha az nem derült ki pontosan, hogy miből él. Házát elmondása szerint biztosan nem fogják elárverezni, mert könnyedén törleszti tartozását, drága kocsijai pedig nem is voltak, úgy véli, egy lejárató kampány zajlik ellene, amely az ilyen pletykákat táplálja.
– A legnevetségesebb állítás, hogy luxusautóim vannak. Amikor visszavittem egy tesztelésre kölcsönkapott Audit, megláttak az autószalonban, és kitalálták, hogy vásároltam magamnak egy negyvenmillió forintos Porschét. Aztán azt állították, hogy eladtam a kocsit, pedig soha nemis volt az enyém –mesélte az egykori showman, aki a Győzike-show-ban valóban milliókat érő járgányokkal közlekedett, de azok ugyanúgy kellékei voltak az adásoknak, mint az egyéb külsőségek, vissza kellett adnia azokat. Győző azt is elmondta, nem csúcsadótartozó, hiszen ahhoz milliárdos hátralékának kellene lennie. Gáspár Győző normális életet él, és azt is akarja folytatni: ő dolgozik, a gyerekek iskolába járnak, felesége, Bea asszony pedig decemberben megkapja a papírt arról, hogy sikeresen elvégezte a sminktanfolyamot.

One thought on “Győzike: azonnal kifizetem az APEH-et

Vélemény, hozzászólás?