Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi

sugarbird-dukai-zimány-horváth-bodiSugarbird arcai: Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi korábban meztelenül pinájukat villantva, vagy bugyiban pózoltak. Nézzük a Sugarbird arcainak pucér képeit: Dukai Regina videó itt, Zimány Linda videó itt, Horváth Éva videó itt és Bódi Sylvi videó itt. Nem maradhat ki Tünci sem! Kedvet kapott a ruhatervezéshez Kiszel Tünde videó itt, aki ezúttal teljes jogú meghívottként vett részt a Sugarbird divatbemutatón. A márka egyik arca, Bódi Sylvi nem lelkesedik az ötletért.
Dögös tervezők, mindegyik mutogatta már a pináját: Bemutatták legújabb kollekciójukat a sugarbirdös lányok. A márka arcai, Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Sylvi és Horváth Éva dögös rucikban vonultak fel a kellemes partival egybekötött látványos divateseményen. A J. Csonka Hedvig vezetésével kialakított tavaszi–nyári kollekció a feliratok, a virágok és klasszikus színek jegyében készült.
A bemutatót követő bulin a magyar hírességek színe-java részt vett,még azok is, akiket az utóbbi hetekben máshol nem láttak szívesen. Jókedvűen mulatott Benkő Dániel és Kiszel Tünde is, utóbbinak különösen érthető a mosolya, hiszen erre a partira nem csupán személy szerint meghívták, de még ruhát is kapott! A Sugarbird divatbemutató szervezői ezzel a húzással kívánták demonstrálni, hogy senkit nem akarnak kirekeszteni a rendezvényről.
– Hatalmas port kavart az elmúlt hetekben az a bizonyos lista, amely azt tartalmazza, hogy kit zárnak ki és kit nem bizonyos eseményekről. Ám mi úgy gondoljuk, hogy ehhez senkinek nincs joga. Szívesen látjuk a partinkon Tündét és bárkit, akit érdekel a Sugarbird tevékenysége – állt ki Dukai Regina Kiszel mellett, aki a divateseményre kivételesen nem feltűnő, díszes ruhában érkezett. A rajta lévő tyúklábmintás göncöt Dukai Reginától kapta ajándékba. Kiszel büszkén sétálgatott az ajándék ruhában.
– Nagyon jólesett Regi végtelen kedvessége, és ez az új, nőcis stílus rendkívül bejön. Azon gondolkodtam, talán én is Bódi Sylviék nyomdokaiba lépek, és elkezdek ruhákat tervezi. Barátaim szerint van bennem kreativitás, miért is ne?
– merengett el Tünde a kollekció láttán. A sugarbirdös lányok nemrég vették be tervezőnek Tóth Verát, így felmerült a kérdés, mi lenne, ha Tüncivel is bővülne a csapat. Bódi Sylvi nem örült az ötletnek.
– Eszünk ágában sincs újabb embert felvenni a szabóolló mellé, de felőlem Kiszel azt csinál, amit akar. Nekünk egyáltalán nem jelentene konkurenciát, ha kollekciót dobna piacra, hiszen teljesen más korosztály számára készülnének a ruhák. Ha esetleg belevág, akkor sok sikert kívánok neki – reagált az ötletre Bódi Sylvi.
A Sugarbird show videón így néz ki: