Telefonszexben is faszpályán van Vad Kati

vad_kati_michelle_wild_parjavalAz első szériára nem mentek el, de a másodikra már sikerült meggyőznie férjét Vad Katinak, hogy vegyenek részt a TV2 Mr. & Mrs. játékában. Az egykori Michelle Wild az egyik rádióban volt műsorvezető hat évvel ezelőtt, amikor vendégként érkezett hozzá Zoli, egy szórakozóhely vezetője.
Azt gondoltam, túl jó hozzám ez a pasas, miért pont velem állna szóba? – meséli Kati. Igaz, azt mondta, bármikor vendége vagyok egy koktélra, de azt hittem, csak udvarias. Jó fél év múlva épp arra mentem taxival a városban, és látom, ott áll az üzlete ajtajában. Kértem a taxist, álljon meg. „Itt lennék” – mondtam Zolinak. Ha akkor nem áll ott, sosem megyek be. A legenda szerint, akkor éppen egy olyan férfi magazint nézegetett, amiben volt egy fotósorozatom. Az egyik barátnőjének mutatta a képem, és azt mondta neki: Itt a feleségem! Egyre gyakrabban mentem, végül ottragadtam.
A pornófilmek koronázatlan királynőjéről az is kiderül, hogy el szokott pirulni az ágyban. Az, hogy valakinek olyan foglalkozása van, mint ami nekem volt, az nem azt jelenti, ha bármit mondasz neki, csak néz fapofával. Az oroszlánszelídítő is mondhatja azt, de aranyos kiscica! Nem kell érzéketlennek lenni. Azt viszont már tényleg csak kevesen tudják Katiról, hogy egy hónapig szextelefonálással kereste a kenyerét.
Azért hagytam abba, mert az igyekezet nem volt arányban a fizetéssel. Jutalékos rendszerben voltam, de az ember könnyen hibázhat. Vonalbontás után pedig már nincs magyarázkodási lehetőség. – Michelle kezében a kolbász is úgy áll mint a fasz! – Michelle Wild gruppenszex és análszex videó.

One thought on “Telefonszexben is faszpályán van Vad Kati

Vélemény, hozzászólás?