Lady Gaga

lady-gaga-kislanySzépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált világhírű botrányhőssé. Lady GaGa az iskolában még rendes, szorgalmas lány volt. Stefani Joanne Angelina Germanotta egy négygyermekes olasz-amerikai család legidősebb lányaként született New Yorkban. Szülei, Joseph és Cynthia komoly, vallásos nevelésben részesítette gyermekeit és rengeteget követelt tőlük. Stefani zenei tehetsége már korán megmutatkozott: négy évesen már zongorázott.
Stefani Joanne Angelina Germanotta egy négygyermekes olasz-amerikai család legidősebb lányaként született New Yorkban. Szülei, Joseph és Cynthia komoly, vallásos nevelésben részesítette gyermekeit és rengeteget követelt tőlük. Stefani zenei tehetsége már korán megmutatkozott: négy évesen már zongorázott.
– Csodagyereknek tartottak, mert ha hallottam egy dallamot, akkor azt képes voltam lejátszani. Már négy évesen. Imádtam is zongorázni, mert mindenki el volt ájulva tőlem és ezt nagyon élveztem! – emlékezett vissza Lady GaGa önéletrajzi könyvében.
Stefani tizenegy évesen felvételt nyert az Egyesült Államok egyik legnevesebb művészeti iskolájába, a manhattani Juilliard-ra, ám szülei úgy döntöttek inkább egy katolikus magániskolába küldik. Stefani utálta az iskolát, de ott is hamar felfigyeltek tehetségére, felvették a kórusba és gyakran lépett fel rendezvényeken, tizenhárom éves korától már saját darabjait adta elő.
– A suliban kezdődött minden. Lelkes, szorgalmas és fegyelmezett voltam, de nagyon bizonytalan is. Sokszor kinevettek én pedig elég csapongó voltam, hol nagyon provokatívan viselkedtem, máskor azonban befordultam. Egyszerűen nem tudtam beilleszkedni, egy csodabogár voltam – mesélte GaGa egy interjúban, aki az évek múlásával kezdett elvadulni. Tizenhét évesen leérettségizett és felvették az egyetemre, de egyre nehezebben viselte a kötöttségeket és hamarosan kidobták az iskolából.
– Tizenhét évesen költöztem el otthonról és nem sokkal később ki is rúgtak a suliból. Az nem volt kellemes időszak, alig mertem megmondani a szüleimnek, hogy kudarcot vallottam! De nem akartam visszakullogni hozzájuk, nem fogadtam el a segítségüket – mesélte az énekesnő. GaGa akkor már kisebb klubokban is fellépett, ám a siker elmaradt, hamarosan rájött: csak akkor törhet ki, ha extrém lesz. – Egy este egy New York-i klubban léptem fel, ahol senki nem figyelt rám, úgyhogy letéptem magamról a ruhámat és bugyiban, melltartóban, neccharisnyában és csizmában ültem a zongorához. Hirtelen mindenki engem bámult és akkor már tudtam, hogy ez az én utam! – írta GaGa hamarosan megjelenő könyvében. Stefani minden áron sikeres akart lenni, ám hamarosan súlyos drogfüggő lett. Akkori barátja, Luc Carl adta neki az első adag kokaint és attól kezdve ez töltötte ki mindennapjait.
lady-gaga-drogosan-letartoztatva– Ültem egyedül a lakásomban és több csomag kokaint felszívtam naponta, mellé pedig LSD-t szedtem. Csak így tudtam alkotni, úgy éreztem, hogy csak így tudok a példaképeimre hasonlítani, hiszen ők is mind kokainoztak! Nagyon mélyen voltam, gyakran napokig nem voltam magamnál. Közel voltam ahhoz, hogy belehaljak! – mesélte nemrégiben a News of the Worldnek. Szenvedélyére azonban ráment a kapcsolata barátjával és szüleivel is.
– Imádtam Luc Carlt, de egy adott ponton a kokain fontosabb volt számomra. Lucért sok mindent megtettem, imádta, ha pucéran főzök, úgyhogy mindig meztelenül csináltam neki húsgombócot, aztán szétkentem a testemen, hogy onnan egye le! Luc végül elhagyott, és azóta se voltam olyan szerelmes, mint akkor – mondta GaGa, akivel édesapja egy évig egyáltalán nem beszélt. Az ifjú énekesnő minden kiadónak elküldte dalait és végül, tizenkilenc évesen szerződtette is a Def Jam Recordings, mert megtetszett nekik extravagáns viselkedése: Stefani ugyanis a koncertek előtt felszívott jó néhány csíkot, majd az előadásban közben egy sztriptízt is rögtönzött. Producere, Rob Fusari azt mondogatta, hogy szüksége lenne egy egyszerűbb művésznévre, ám Stefani nem találta az igazit.
– Mikor Stefani bejött a stúdióba, mindig a Queen slágerét, a Radio Ga Gát énekeltem neki, aztán egy nap a Radiót Ladyre cseréltem, Stefani pedig felkiáltott: „Ez az! Soha többé ne szólítsatok Stefaninak!” – mesélte Fusari.
Lady GaGa rájött, hogy drogfüggőségére nem csak bimbózó karrierje, hanem egész élete is rámehet. Állítja: az mentette meg a haláltól, hogy megszállta halott nagynénje szelleme, akivel ő csak kisgyermekként találkozott. A szellem arra buzdította, hogy szedje össze magát, és hagyjon fel a drogokkal.

Nőkkel is imád vadul szexelni Lady GaGa, mert hatalmas szexuális étvágya van: Lady GaGa neve egyre ismertebbé vált, ám az igazi siker 2008-ban érte el, Fame című albuma azonnal a slágerlisták élére került. Lady Gaga az első olyan előadó, akinek debütáló albumáról négy dal is első lett a slágerlistákon. Debütálása után mindenki arra volt kíváncsi, hogy ki lehet ez a fura nő. Mindenkinek azonnal szemet szúrt, hogy bárhová is megy Lady GaGa, azonnal a figyelem középpontjába kerül, extrém ruhatárával, élénk sminkjével és őrült viselkedésével.
gaga-nokkel-imad-szexelni– Remek tervező barátaim vannak, akik főként latexből, csipkéből és egyéb nagyon érdekes anyagokból készítenek nekem ruhákat! Szeretek kitűnni a tömegből. A piros csipke ruhámat, amit az MTV gálán viseltem, például együtt csináltam egy tervező barátommal. Egy szexshopban találtam az alapot, ez egy sztriptízruha volt, azt csinosítottuk ki kicsit – mesélte lelkesen GaGa Ellen DeGeneres showjában, akivel az interjú után szoros barátságot alakított ki. Lady GaGáról hamarosan az is kiderült, hogy nemcsak a férfiakat falja nagykanállal, hanem a nőket is.
– Egyaránt megőrülök a pasikért és a nőkért! Imádok szexelni, csajokkal és férfiakkal is! Sajnos, nincs szerencsém a szerelemben, de azért nem adom fel, mert tudom, hogy szuper dögös vagyok és úgy gondolom, hogy az egész életet a szex mozgatja – nyilatkozta The Sunnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy akadt olyan barátja, aki azért hagyta el, mert elmondta neki, hogy nőkről fantáziál az ágyban.
– A múltkor el kellett mennem AIDS-tesztre. Voltam egy fesztiválon és annyira berúgtam, hogy nem emlékeztem, kikkel is voltam együtt, jobbnak láttam leellenőrizni, hogy minden rendben van-e – vallotta be GaGa. Talán ennek köszönhető, hogy nem sokkal később egy díjátadón az óvszer fontosságáról tartott előadást köszönőbeszédében, melyben elmondta: szerinte mindenki számára a legfontosabb kiegészítő a gumi. A szőkeségnek egyébként számos női praktikája is akad: miután ágyba bújt valakivel, otthagyja műszempilláit a párnán, hogy maradjon valami emlék róla.
gaga-hermafroditaLady GaGa leoperáltatta péniszét? Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált botrányhőssé és világsztárrá. Sokan férfinak tartják Lady GaGát. Lady GaGa külsejét kezdetektől fogva sokan bírálták, de ő soha nem takargatta magát: tavaly júliusban, a V magazinban teljesen pucéran tűnt fel, mindössze egy fém gyűrűkből álló kalap díszelgett a fején. Azt mondta: a fejfedő miatt kevésbé érezte magát meztelennek és lelkesen mutogatta kebleit. Hatalmas sokként érte a rajongókat, mikor 2009 nyarán, a Glastonbury fesztiválon valami kivillant rövid szoknyája alól. Azonnal felröppentek a pletykák: valójában férfi. Sokan tudni vélték, hogy GaGa hermafrodita, azaz női és férfi nemi szervvel is rendelkezik.
– Nem szégyellem, csak nem beszélek róla, de van egy kis péniszem is. Mindkét nemiszervvel rendelkezem, de nőnek vallom és tekintem magam. Nagyon szexi nőnek! – szólt egy állítólagos Lady GaGa nyilatkozat, melyről később azt állította: hazugság és beperelte a megszólalást közlő internetes portált. Sőt, fél évvel később a Brit Awardson hatalmas, sokat láttató terpeszével bizonyította, hogy vaginája van. Sokak szerint ez még nem bizonyíték arra, hogy nem is volt hermafrodita, inkább azt valószínűsítik, hogy mikor lefaragtatta orrát a plasztikai sebésszel, akkor a „kis extrát” is eltávolították a lába közül.
– Mindig utáltam az orromat, nagy volt és görbe, így sokkal csinosabb lett az arcom! – mutogatta büszkén az operáció után, de más beavatkozásról nem volt hajlandó nyilatkozni.
Alig egy év leforgása alatt Lady GaGa az egyik legnagyobb sztárrá nőtte ki magát, hat Grammy-díjat söpört be eddig és még II. Erzsébet is találkozott vele. A szőkeség persze a királyi látogatásra is bizarr szerelésben érkezett: ruhája I. Erzsébet korát idézte, csak éppen piros latexből készült a költemény. Az uralkodónő ennek ellenére szimpatikusnak találta GaGát, sőt, kifejezetten tetszett neki az énekesnő előadása. Bár némiképp visszafogta őrült partizásait, sokak szerint máig nem tudta leküzdeni drogfüggőségét és sokszor többet is iszik a kelleténél. Többször előfordult, hogy össze is esett a színfalak mögött, bár, orvosai állítása szerint az csak a kimerültségnek köszönhető. Lady Gaga és Angelina Jolie szexeltek