Oroszlán Szonja letaperolta kolleganője mellét

oroszlan_szonja_mellet_fogdosTompos Kátya mellét markolja Oroszlány Szonja! Egy forgatókönyv kedvéért a két színésznő már leszbikus csókokat is váltott egymással, de úgy tűnik, ha nem előírás, akkor sem jönnek zavarba, Szonja szívesen érinti meg kolléganőjét. Oroszlán Szonja évek óta gondosan ügyel arra, hogy a magáéletével kapcsolatban a lehető legkevesebb találgatás jelenjen meg a bulvárlapokban. Jó ideje így nem lehet tudni arról, szerencsés-e a szerelemben. A legutolsó információk szerint jelenleg a szingli nők életét éli, s csak titkon reméli, hogy előbb-utóbb rátalál a szerelem. A Csillag születik kapcsán a gyönyörű színésznő most ismét a figyelem középpontjába került. A Bors pedig talált egy interneten keringő fényképet, amely bizony eléggé félreérthetetlen pózban ábrázolja a színésznőt. A Valami Amerika 2. című filmhez készült werkfotó a film hivatalos honlapján van fent. Szonja a filmbéli partnernői, Tompos Kátya, és Lucia Brawley, valamint a rendező, Herendi Gábor társaságában látható.
Nem tudni milyen késztetésből, de a Csillag születik zsűritagja jobb kezével Kátya mellére markolt rá, miközben mindnyájan egymást ölelik. Természetesen az érintettekhez fordultunk a kényes ügyben, hogy megudjuk a fotó keletkezésének körülményeit. Kátya azonban a menedzseréhez irányított minket.
– Ha látta volna a filmet, tudná, hogy Szonjának és Kátyának vangy közös jelenete is, amely erotikus – mondta lapunknak Pécsi Judit. – A fotó egy werkfotó, amely egy színészi interakciót örökített meg. Ez egy rögtönzött próba – magyarázta el konyhanyelven kérdésünkre a menedzser, dacára annak, hogy a fotón látható jelenet mindennek tűnik, csak megrendezett színészi játéknak nem. A filmben cicifogós részt mellesleg nem is találtunk, egy forró leszbikus csókot azonban igen a két színésznő között.