Niki Belluccival randizik Farkas Péter elfogója

niki_belucci_topless_nyomozovalNiki Bellucci ex pornós és lemezlovas rajongó az andorrai nyomozó, aki elfogta Farkas Pétert. Robert Guirao a Borson keresztül került kapcsolatba a szexis lemezlovassal, és várhatóan találkoznak is, amikor a főzsaru Magyarországra szállítja az elítélt olimpiai bajnokot.
Pikáns kiadatás – Farkas Pétert senki sem ismeri Andorrában, de Niki Bellucci nálunk nagy kedvenc –magyarázza Robert Guirao Bailen, az andorrai Interpol nemzetközi együttműködési csoportjának vezetője, aki azt kérte a Borstól, hozzuk össze a szexis DJ-vel.
Mint ismert: Guirao felügyelő tett bilincset a tárgyalásáról Ibériába szökött, kábítószerügyek miatt nyolc évre ítélt Farkas Péter csuklójára. Az olimpiai bajnok hazaszállítását kérő iratok megérkeztek Andorrába, ahol a bíróság 15 napon belül eldönti, jóváhagyja-e a kiadatást.
Ha Farkas nem járul hozzá a gyorsított eljáráshoz, akkor is egy-két hónapon belül befejeződhet a jogi hercehurca, és lehetőség nyílik rá, hogy Robert Guirao repülőre ültesse Farkast.
– Örülök, hogy Andorrában ennyien szeretik, amit csinálok, és szívesen találkozom a felügyelővel – jelentette ki lapunknak Niki Bellucci. – Sok helyen lépek fel Európa-szerte, de nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egy fontos és népszerű férfi kedveli a művészetemet. Így Farkas hazaszállítása két embert is boldoggá tesz, de a bajnok, aki egy kényelmes börtönben várja kiadatását, nem osztozik az örömben.

2 comments on “Niki Belluccival randizik Farkas Péter elfogója

Vélemény, hozzászólás?