Cameron Diaz drogos pornós volt

cameron_diaz_pornoCameron Diazért férfiak milliói epekednek, ő mégis szerencsétlen a szerelemben. Cameron 13 évesen kezdett drogozni, és a drogok miatt vállalt piszkos munkát.
– Carlos rendszeresen elkísérte Cameront a fotózásokra. Neki nem volt sok munkája, így leginkább Cameron pénzéből éltek, és szinte mindet kokainra költötték. Egy alkalommal, mikor Carlos is ott volt, annyira összevesztek, hogy a fotózást el kellett napolni, mert Cameron zokogva elviharzott a stúdióból – mesélte egy szemtanú.
Cameronnak nagyon kellett a pénz, hiszen húszéves korára már kemény drogfüggő volt, így 1992-ben elvállalt egy erotikus képsorozatot John Rutter fotóssal. Cameron akkor még nem sejtette, hogy a fotózáson készült videófelvételek egyszer kiszivárognak. Meg is tett mindent, hogy ne legyen belőle gondja: 2003-ban bíróság elé vitte az ügyet, és aláíratott egy papírt Rutterrel, melyben a férfi vállalta, hogy amennyiben kiszivárogtatja a képeket, vagy a fotókat, egy vagyont kell fizetnie. Ám a videó 2004-ben mégis felkerült az internetre, Rutter állította: nem ő tehet róla. Cameron a videóban félmeztelenül, bőrszerkóban, ostorral a kezében pózol, és egy láncra vert férfit rángat. A fotózás előtt pedig cigivel a kezében, nevetve jegeli mellbimbóit. Konkrét szexjelenetet ugyan nem rögzítettek, de a soft pornó kategóriát kimerítik a felvételek és a róla készült képek, melyeket egy európai magazin számára készítettek.
– Azt gondoltam, hogy ez az egész biztonságos, egy profi fotózásról volt szó, akkor is, ha elhagyatott raktárépületbe mentünk. Nem szégyelltem levetkőzni, mert szép melleim voltak. Fiatal voltam, kerestem önmagam, és kellett a pénz. Soha nem gondoltam volna, hogy rossz célokra is felhasználhatják ezeket a képeket. Nem hittem, hogy valaki ezzel fog fenyegetni évekkel később – nyilatkozta akkoriban Cameron, aki azonban az „ízléses pucér képektől” később sem zárkózott el. Sztárok akik pornóval kezdték – Cameron Diaz pornóvideó itt

Vélemény, hozzászólás?