Benkő megkúrta Kiszel Tündét

kiszel_tunde-benko_danielAkartam őt, az első pillanatban beleszerettem – vallotta be a nőfaló hírében álló lantművész, akit rabul ejtett az ország első meztelen modelljének erotikus kisugárzása, és nagy szőrös pinája. Kiszel Tünde sem fukarkodott az udvarlás újkori bajnokának dicséretével. Jó fejű, tehetséges fiatal diák volt, aki annyira ragaszkodott kedvenc tantárgyához, az ábrázoló geometriához a középiskolában, hogy a tanárok a kedvéért vették fel az érettségi tantárgyak közé. Benkő Dániel élete már tinédzseréveiben megpecsételődött, hiszen egyértelművé vált számára, két, őrületes erővel tomboló szenvedélye van: a komolyzene és a nők. Előbbi szenvedélyét a Konzervatóriumban, utóbbit a féktelen, tabuk és gátlások nélküli szexualitásban élte ki.
– Nem mondanám, hogy korán kezdtem, hiszen tizenkilenc éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. Fantasztikus élmény volt megélni az orgazmust, elmélyülni egy női testben, megismerni annak a zugait, rejtelmeit, magamba szívni a nedves csodáját. Azóta is a rabja vagyok ennek a gyönyörűségnek, mármint a női nemi szervnek – mesélte Benkő Dániel, aki a Zeneakadémia elvégzése után belekezdett karrierje építésébe, a legtehetségesebb fiatal zenei felfedezettnek tartották, lemezszerződést ajánlottak neki. Pillanatok alatt népszerű lett hazánkban és határainkon túl is, a kritikusok az egekig magasztalták tehetségét. Dániel élvezte a sikeres művészeknek kijáró bohém életet, a művészemberekből álló színes forgatagot, amelynek markáns, meghatározó figurája lett, nagykanállal falta az életet, és a nőket is. Eddig soha nem beszélt róla, de csapta a szelet Pitti Katalinnak, és hódításai között szerepel a fiatal Kiszel Tünde is!
– Én egyszerűen szerelmes vagyok a nők testébe, és a legnagyobb tisztelettel közelítettem mindig is egy női vagina felé. A nők teste egy templom, ahova be kell hatolni, jól be kell barangolni, és aztán meg kell szentelni. Tündét a nyolcvanas évek elején ismertem meg a Vígszinházban, ő volt az egyik első meztelen modell, naná, hogy azonnal felfigyeltem rá. Akartam őt. Az első pillanatban beleszerettem abba a gyönyörű, dús, fekete szeméremszőrzetébe. A rabja voltam Tündének és a szőrzetének. Jó teste volt. Nagyon kedvelem őt ma is, kedves, bájos nő. Egyébként higgyék el, Tünde egy roppant intelligens asszony, és jól csinálja a dolgát – mesélte Dániel, aki élete első szerelmét egy liftben ismerte meg Franciaországban. Persze, a kanos lantosnak már a felvonóban erekciója volt…
Kiszel: Benkő egy úriember! Megkerestük a témában a másik érintettet, Kiszel Tündét is, aki nem tagadta, hogy Benkő Dániel csapta neki a szelet.
– Igazi úriember volt, nagyon szépeket mondott, értett ahhoz, hogyan kell udvarolni egy nőnek. A Vígszínházban ismerkedtünk meg, ő már akkoriban is nagy nőcsábász volt. Nagyon nyomult rám, tudtam, hogy tetszem neki, és ez imponált – mondta mosolyogva Tünde, aki csak nevetett, amikor arról kérdeztük, hogy pontosan milyen kapcsolat is fűzte a nagy étvágyú svábhegyi amorózóhoz. Kiszel Tünde szőrös nemi szerve itt. (Borsonline, Hírbank)

Vélemény, hozzászólás?