Molnár Anikó

molnar_aniko_angeloPár percnyi hírnév jutott nekik, majd szembesültek az igazi élet show-tlan valóságával: mesés karrier és gazdagság helyett csalódás várt rájuk. Így járt a valóvilla szőke démona, Molnár Anikó is.
Molnár Anikó imázsa már a Való Világban kialakult: ő volt a szőke szexbomba, akinek izgató testét milliók mustrálták, miközben zuhanyozott vagy krémezte magát a kamerák előtt. Anikó később sem tudott, igaz, nem is akart szabadulni a skatulyából: szinte minden férfimagazinnak levetkőzött, és nem is rejtette véka alá, hogy a testéből él. Híres férfiak oldalán mutatkozott, egy időben Bochkor Gáborral is járt. Havas Henrikkel közösen írt könyvében megvallotta, hogy kétmillióért Dubaiba is kiruccant, persze nem turistaként: luxusprostituáltnak hívták.
Pünkösdi királysága azonban hamar véget ért, ezért egykori szerelmével, Angelóval erotikus show-t adtak elő, Anikó meztelenül vonaglott a színpadon, de megélni nem tudtak belőle. Az utóbbi időben szerencsétlen kapcsolatai és plasztikai műtétei okán hallunk róla, pár hónappal ezelőtt a mellét nagyobbíttatta meg másodjára, majd legutóbb fenékfeltöltése okán szerepelt.
Feltöltött popóval fogna pasit: Kivették ki a varratokat Anikó újratöltött fenekéből, s már csak egy kontrollvizsgálaton kell részt vennie. Az egykori valóságshow-hősnekmajd körülbelül két éven keresztül semmi gondja nem lesz a domborulataival. A forradalmi eljárással feltöltött hátsót dr. László Zsolt egyszer azért még szemügyre fogja venni.
– Lesz még egy kontrollvizsgálat, akkor kiderül, esetleg kell-e még valamelyik oldalon töltenünk Anikó fenekébe, a hialuronsavból – magyarázta az orvos.
– Gyakorlatilag akár már ma elkezdheti az edzéseket is, hogy az izomzata minél hamarabb regenerálódjon. Anikó ugyanis alig három hónap alatt tizenöt kilótól szabadult meg úgy, hogy kerülte a hizlaló szénhidrátokat. A nagy fogyásnak a nagy fenék látta kárát. Márpedig a Nagy Ő nem titkolt célja, hogy végre megtalálja élete szerelmét, így a legjobb formáját akarja hozni.
– Igyekszem majd minél hamarabb eljárni sportolni, bár egyelőre nem nagyon van erre időm. A változás szemmel látható, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és szerencsére a ruhatáramat sem kell kicserélni, hiszen az új fenék az eddigi nadrágjaimba is belefér, csak sokkal szebben tölti ki azokat – mosolygott boldogan Anikó.
Plasztikai műtétje után először Hajdú Péternek mutatta meg újjávarázsolt fenekét Molnár Anikó. Mi több, a műsorvezető kézzelfogható bizonyítékot kapott arról, hogy a Nagy Ő hátsója feszesebb lett. Fenékműtétjéről mesélt az Esti Frizbi felvételén Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-hős részletesen beszámolt az eljárásról, amely forradalmi újdonságnak számít hazánkban. A műsorvezető kérdésére elmondta, hogy a mellén kívül csak a tomporát alakította át sebészkés, igaz, ezúttal csak természetes anyagokkal töltötték fel a tizenöt kilós fogyása miatt leapadt domborulatát.
– Hialuron-savval töltötték fel, ez a bőr és kötőszövetek alkotóeleme – magyarázta Hajdúnak, majd a műsorvezető arra kérte, mutassa meg a végeredményt.
Anikó néhány perces tétovázás után beadta a derekát, s a kamerák előtt felemelte szoknyáját, hogy mindenki meggyőződhessen a változásról. Sőt, bátorította Hajdút, hogy nyugodtan fogja meg a fenekét. A műsorvezető egy percig sem habozott.
– Nagyon kemény lett Anikó feneke, olyan, mintha folyamatosan be lenne feszítve. Igaz, én úgy vettem észre, hogy elsősorban a szélességében lett terjedelmesebb. Anikó a műsorban azt is elárulta, hogy ezzel az eljárással a fenék két oldalsó részébe lehet feltölteni ezt a savat, valószínűleg ezért is tűnhet így. Szép lett, de a feleségem fenekénél nincs szebb – nyilatkozta Hajdú önmagához és feleségéhez hűen.

One thought on “Molnár Anikó

Vélemény, hozzászólás?