Michelle Wild megint malackodott

michelle_wild_malackodikVad Kati számára nem büdös semmilyen munka. A felnőttfilmek világa, majd a Jóban-rosszban sorozatban eljátszott nővérke szerepe után újabban segédböllérként bontogatja szárnyait. Michelle Wild-ot, alias Vad Katit már rengeteg szituációban láthatták rajongói. Talán nem túlzás azt állítani, hogy szinte mindent megmutatott már magából. A napokban azonban ismét új oldaláról mutatkozott be: disznót vágott a Hármashatárhegy tetején.
– A férjem vendéglátó, akinek a baráti körében többször fölmerült az ötlet, hogy budapesti disznóvágást kellene szervezni azoknak, akiknek még soha nem volt részük benne, és azoknak, akik szeretik ezt a programot. Az első alkalommal, – afféle főpróbaként – baráti körben szerveződött az esemény. A Hármashatárhegy tetején tökéletes terep és felszerelés kínálkozott a vágáshoz, amelyből a jövőben rendezvénysorozatot szeretnénk teremteni, lehetőség szerint még a hideg időben – magyarázta Kati, aki úgy véli, a disznóvágás őrzi nemzetünk kultúráját és hagyományait.
– Kulturálisan és fogyasztói szempontból is tudatosabbá tesz bennünket, ha látjuk, hogy mit eszünk. Nem tartozom azok közé, akik irtóznak a vértől, de végig az járt a fejemben, hogy csak akkor tudom egy élőlény halálát nyugodt lelkiismerettel végignézni, ha ételként is kellő méltósággal kezeljük őt. Szerencsére így történt, minden nagyon finom volt. Köszönöm neked, malacka! – summázta Vad Kati, aki előtt a böllér is megemelte a kalapját, látván milyen talpraesetten segédkezik a disznópörkölésnél, és állja meg a helyét a hurkatöltő mellett.

One thought on “Michelle Wild megint malackodott

Vélemény, hozzászólás?