A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja

 berki_krisztianA celeb hírességek és könnyűvérű csajok is bizonyára pénzes jó kiállású pasiknak tolják oda szivesen a seggüket, de amelyik férfinak van egy kis esze, ezt ki is használja! Nem magányos már a Fradi-vezér: Berki Krisztián (29) nem sokkal azután, hogy elváltak útjaik Kapócs Zsókával (30), a profi aktmodell Sónyák Szilvivel (25) randizgat. Úgy tudjuk, néhány hete ismerkedtek össze, s egyre komolyabb a kapcsolatuk.
Az FTC vezérigazgatója a nyáron hívta fel először magára a figyelmet – legalábbis ami a gyengébbik nemhez fűződő viszonyát illeti. Akkor szerelembe esett a csinos színésznővel, Oszter Alexandrával (29). A románcból eljegyzés lett, s már ki is tűzték az esküvő időpontját, amikor hirtelen szakítottak.
sonyak_szilviSokáig azonban nem hevert parlagon a sikeres topmenedzser mintapéldánya, újabb „nagyvadat” ejtett el: Kapócs Zsókával jött össze. A szőke színésznőbe is teljesen belehabarodott, már vele is kitűzték a kézfogó időpontját, ám valami ott is közbejött, s szétváltak útjaik. Úgy tudjuk, Zsóka nem tudta megszokni, hogy a Fradi-vezér állandóan úton van – többnyire az országhatáron kívül, és kevés időt tölt vele.
Berki Krisztián a Ferencvárosi sportklub vezérének habitusából sejteni lehetett, hogy sokáig nem marad facér, s legújabb választottja újfent nem a három műszakban robotoló szövőnők közül kerül majd ki. A Blikk megtudta: a szerencsés hölgy nem más, mint a 2006-os Playboy-választáson feltűnt Sónyák Szilvi.
oszer_alexandra-kapocs_zsokaA gyönyörű aktmodell akkoriban még sötét hajjal hódított, a két hónappal ezelőtt megjelent CKM magazin címlapján viszont már szőkén domborított.
Információink szerint a szépség és a Fradi első embere egy szórakozóhelyen ismerkedett össze hetekkel ezelőtt, s már első találkozásukkor érezhető volt közöttük a vonzalom. Azóta rendszeresen találkozgatnak, randevúznak.
– A hírt nem cáfolom, de most nem szeretnék a magánéletemről beszélni – zárta rövidre a beszélgetésünket két tárgyalás között a Fradi vezérigazgatója. (Forrás: Blikk, Szexpláza)