Kustánczi Lia tangás fotók naptáron

Kustánczi_LiaSzexis fotóitól reméli a szerelmet Kustánczi Lia. Az egykori playmate szakított barátjával, és reméli, hogy dögös naptára egyszer a Nagy Ő kezébe jut. Reggel nyolc órától kora estig egyik ruhából bújt a másikba, sminkelték, a haját igazították, és ő mindeközben szüntelenül mosolygott. Kustánczi Lia egykori playmate már a 2010-es esztendőt tervezi, amelyhez most elkészítette naptárát is. A fényképek egy angyalföldi fotóstúdióban készültek Liáról.
„Egy komoly nő – feketén- fehéren” ez Lia szlogenje a jövőjére nézve, s mint mondja, ezzel nem azt akarja kifejezni, hogy ő nem színes egyéniség, de tény, sok mindenben változott az elmúlt években.
[kepg
– A playmate-verseny után nem nagyon vállaltam már meztelen fotózást, sőt jó ideje a félaktfelkérésekre is nemet mondtam – mesélte a sminkszobában Lia.
– Gőzerővel dolgozom az első lemezemen, énekórákra járok, de az első naptáram sikerének köszönhetően szakítottam időt arra, hogy elkészülhessen a második is. Fekete- fehér képek lesznek, amelyek talán meghozzák a rég áhított szerelmet is, hiszen a szívem egyelőre szabad.
Tizenkét hónap, tizenkét gyönyörű kép. Igaz, a stylist gondolt arra is, hogy a nyári hónapokban többet láthassunk majd a gyönyörű modellből.

One thought on “Kustánczi Lia tangás fotók naptáron

Vélemény, hozzászólás?