Ablakból csábítanak a prostituáltak Bács-Kiskunban

kurvakZavartalanul kínálják szolgáltatásaikat az örömlányok Bács-Kiskun megye forgalmas főútján. A rendőrök nem látnak lehetőséget, hogy lekapcsolják az út szélén, ablakban kínálkozó hölgyeket. Legálisan űzhető a prostitúció Bács-Kiskun megyében, Pirtó és Kiskunhalas között, az 53-as főút mellett. A megyei rendőrség ugyanis nem lát okot arra, hogy felszámolja az amszterdami piros lámpás negyedre hajazó szexuális vidámparkot. A főút melletti telkeken falemezekből készült, „vitrines” kirakatokban, lila vagy piros fénnyel megvilágított, bugyira és melltartóra vetkőzött lányok kínálják magukat az esti, éjszakai sötétben a kamionosoknak.
Egyelőre három fülkében, a 49–51-es kilométerszelvények között űzik az ipart a lányok háborítatlanul. Ami annál is különösebb, mert a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság több vezetője ingázik naponta Kiskunhalas és Kecskemét között, így reggel, este elhaladnak szolgálati járműveikkel a peepshow-zónában.
– A kutricák magánterületen épültek, kerítésen belül vannak, ezért nincs jogunk fellépni ellenük, be sem mehetünk oda. Ha közszemérmet nem sértenek, akkor nem tehetünk semmit – mondta el a megyei rendőrség véleményét a Kiskunhalas határában álló szexuális vidámparkról Mihályné Bornemisza Eleonóra rendőr őrnagy. Azaz: az útszéli peepshow a lányokat futtató „menedzserek” nagy örömére továbbra is legálisan működhet. – írja a Bors.

Vélemény, hozzászólás?