Műnők bolondítják meg a férfiakat

magyar_celebekAkár egy szobrot, úgy faragják ma már a nőket a dokik. Műmell, szilikon popsi, feltöltött száj, hogy a leggyakoribb beavatkozásokat említsük csak. Liptai Claudiának is műmelle van. Vajon szebb lesz attól egy nő, ha teljesen szabályos, labda formájú cicikkel domborít? Tényleg a műnőktől indulnak be a pasik? Felsorolni is hosszú lenne azokat a hazai hírességeket, akik kés alá feküdtek már. A legtöbben a keblükkel elégedetlenek, méghozzá azért mert túl kicsinek és formátlannak találják, de elvétve akad olyan celeb is, aki a mellnagyobbítás után most már a kisebbítésen gondolkodik.
Zalatnay Sarolta mellett a hajdani Nagy Ő, Molnár Anikó nyilatkozott nemrég így.
– A férfiak csak „azt” akarják tőlem ha ránéznek, a nők pedig rendkívül irigyek rám ezért gondolkozom azon, hogy csökkenteni kellene a méretet – mondta Molnár Anikó. Az „őrület” már ott tart, hogy holnap a világon először Budapesten rendezik meg a Miss Plastic Hungary–t.
– A plasztikázott nők társadalmi megítélése még ma is elég negatív, mert a média a szélsőségeket, a túl pumpált melleket és a feltupírozott szájakat karolja fel – mondja Venyige István a Miss Plastic Hungary KFT igazgatója.
– Nálunk a cél nem az extremitások bemutatása, mi a test harmóniájára koncentrálunk. A legfiatalabb versenyző tizenkilenc a legidősebb harmincnyolc éves. Csak olyanok indulhatnak, akiken valamilyen beavatkozás már történt. Többségükön mell korrekciót végeztek, de van, akinek a száját, az orrát vagy a lábujját plasztikázták. A királynő lakást, az első udvarhölgy gépkocsit, a második udvarhölgy gyémánt nyakéket kap.
A fittneszguru Schobert Norbert felesége világ életében elégedetlen volt a kebleivel, ezért elsősorban saját maga miatt vállalkozott a műtétre.
– Kicsi cicikkel áldott meg a sors, így soha nem tudtam felvenni feszesebb, vagy mélyebben dekoltált ruhát – árulta el Rubint Réka, aki miután abbahagyta a szoptatást megnagyobbíttatta a melleit.
Cziffra Noémi, aki a Való Világ műsorvezetőjeként még Nóciként ismerhettünk meg, hasonló problémával kűzdött.
– Nagyon kicsik voltak a cicijeim. Nem tagadom, hogy zavart, de most már tökéletesen elégedett vagyok – fogalmazott korábban Nóci. Persze élsportolóknál is előjön ez a probléma, ám sokan csak akkor vállalkoznak a műtétre, ha már felhagytak a versenyzéssel. Ezek közé tartozik Miló Viki, korábbi profi világbajnok bokszoló is.
– Mindig is elégedett voltam a melleim formájával, de túl picinek találtam azokat – nyilatkozta Viki korábban, aki aktív bokszolóként nem, de aerobik oktatóként már rendelkezett annyi szabadidővel, hogy megcsináltathatta a kebleit.
Ki hinné, hogy vannak azért kivételek is, méghozzá olyan lányok is, akik a testüket rendszeresen közszemlére teszik. – Bár olyan lányokkal dolgozom akik mind megcsináltatták a mellüket én még hezitálok, mert a férfiak nagy része a természetesség híve és jól esik, hogy magam is sok bókot kapok – magyarázza lapunknak Rácz Linda, aki leghosszabb sztriptíz showjával Guinness–rekordot állított fel.
Vajon a korábbi nagy nőfaló mit gondol a mű nőkről? – Életemben egy olyan csajom volt még a nyolcvanas évek közepén akinek mű melle volt, de vigyáznom kellett vele, mert félt, hogy felszakad a varrat – mosolyodik el az énekes, aki nem szereti ezt az őrült hóbortot. – A frankót szeretem mindenből, a plasztik nők pedig ezzel szemben olyanok, mintha fagyállóból innék fröccsöt – mondja Komár László. Az énekest az sem zavarja, ha egy női test nem tökéletes, de legyen valódi.
Pálffy István egyetért Komárral. – Nem eszem műanyagot, nem használok műanyag tárgyakat, a borotvám, az étkészletem, a használati tárgyaim fémből fából, agyagból és porcelánból készültek. Nekem a nő az egyetlen társat, a páromat, a feleségemet jelenti minden adottságával, amit a természet adott neki – mondja a híradós műsorvezető.
Vezet a szemhéjplasztika
– A leggyakoribb szépészeti műtétek a mell és a felső szemhéj plasztikázása, utána jön az orr, a száj, a fül, a zsírleszívás, és ami mostanában egyre gyakoribb a kis szeméremajkak plasztikája – mondta lapunknak dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész, aki hozzátette: a részarányos vonalakat szeretem, egy kis mellet testhez illőre érdemes csak korrigáltatni. A túlzottan nagy implamtátum előbb-utóbb gondot okoz. A szépre korrigált mellet a magánéletemben is elfogadom. A fotón: Horváth Alexandra (plasztikai sebésze: dr. Rozsos Tamás), Geszti Helga (dr. Kővári Péter), Urbán Réka (dr. Czeglédi Mária), Szőke Gitta (dr. Laufer). A lányok a péntek esti Miss Plastic Hungary verseny döntôjében lépnek a nagyközönség elé.

One thought on “Műnők bolondítják meg a férfiakat

Vélemény, hozzászólás?