Liptai Claudiának műmelle van

liptaiElismeri, hogy az aktfotózás kedvéért kés alá feküdt, de az első mellplasztikájáról mélyen hallgat. – A kórház folyosóján a betegektől hallottam, hogy Claudiát is itt kezelik – mesélte lapunknak egy szemtanú.
– Aztán a hozzátartozómnak is volt szerencséje látni őt, pont a műtét után. A műtőből kijövet a lifttől a kórteremig tolták, a saját ágyán. Az orvosokat is hallottuk beszélgetni, azt mondták, emlőprotézist cseréltek, ami egyértelműen azt jelenti, hogy nem ez volt az első szilikonja – magyarázza a szemtanú.
Claudia a fotózás előtt adott nyilatkozataiban nem tagadta, hogy korrekciós műtéten esett át, arról azonban még sosem beszélt, hogy tíz évvel ezelőtt már megcsináltatta kebleit.
Liptai Claudia melle a Playboy-fotózás óta lázban tartja a dögös műsorvezetőnő rajongóit. Az egyik napilap információi szerint Claudia a fotózás kedvéért sebészkés alá feküdt, és szilikont rakatott be magának. Ám lapunk megtudta, hogy nem mellnagyobbítás történt, hanem újratöltés. Egy, a Borsnak nyilatkozó kórházi szemtanú szerint ugyanis szó sem volt felvarrásról, hiszen Claudiának tíz éve szilikonmelle van, nyár elején csupán implantátumot cseréltetett az egyik fővárosi kórház plasztikai sebészeti osztályán.

One thought on “Liptai Claudiának műmelle van

Vélemény, hozzászólás?