Liptai Claudia 350 köbcentis kebleket kapott

liptaiA 36 éves Liptai Claudia júliusban, teljes titokban feküdt kés alá egy szépségklinikán, hogy jól domborítson a számára oly fontos képeken! A műsorvezetőszínésznő a magazin megjelenése után sejtelmesen maga is utalt arra a velvet. hu-n, hogy amit a képeken látunk, az nem feltétlen a természet műve. „Ez teljesen az én magánügyem, szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzék meg a képeket, és döntsék el, fel van-e varrva a mellem vagy sem” – javasolta, majd hozzátette, fontos a külső, az, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.
Claudia nyár elején döntött úgy, hogy igent mond a felkérésre, és végre megmutatja a bájait. Véresen komolyan vette a felkészülést, a diétázást és nem sokat gondolkodott a műtéten sem, hiszen ez a szépészeti beavatkozás amúgy is a tervei között szerepelt. Dr. Wágner Pál plasztikai sebész szakmai szemmel nézte meg a Playboyban megjelent fotókat, és egyértelműnek látja a helyzetet.
Az egyik képen Claudia kubai partnere meggyűri a jobb mellet, amitől kettős kontúrt látni. Ha az a kérdés, hogy van-e benne implantátum, úgy vélem, az izom alá ültettek be egy 300-350 köbcentist. Ezt a 46. oldalon is fel lehet fedezni, ahol tejjel önti le magát. Nagyon szépek a mellei, szakmailag hibátlan! Ilyen idősen, szülés után természetesen nem lehetnének ennyire mutatósak.
Azon kevesek, akiknek nem ereszkedik meg a melle, soványak, és nem is büszkélkedhettek nagy keblekkel. Claudia teltebb típus, és gyönyörű nő – majd nevetve hozzáteszi: – Gesztesi Károly pedig az egyik kedvenc színészem! Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője azt mondta, hogy ők nem kötelezték Claudiát a műtétre. „Remekül néz ki, nekünk ez a fontos, nem az, hogy ezt miként érte el” – zárta le a témát.

2 comments on “Liptai Claudia 350 köbcentis kebleket kapott

Vélemény, hozzászólás?