Labancz Lilla és Nagy Feró különös barátsága

Labancz Lilla és Nagy Feró összebarátkozott a Vacsoracsata forgatásán. A fiatal színésznő és a nemzet egykori csótánya félretették kezdeti félelmüket, bizalmatlanságukat, és kiderült, számos közös vonásuk van. Az ő barátságuk a feltétel nélküli elfogadás nagyszerű példája. Labancz Lillát és Nagy Ferót is láthatjuk a héten főzni az RTL Klub Vacsoracsatájában, amitől mindketten egyaránt féltek. Na, nem a főzéstől ijedtek meg, hanem a társaságtól…
Az Álom.net sztárja, amikor megtudta, hogy Feró is a heti csapat tagja lesz, nagyon megijedt. „Láttam már főzőműsorban főzni Ferót, és hihetetlen ellenérzéseket váltott ki belőlem. Így elhatároztam, hogy kerülni fogom őt” – mesélte a fiatal színésznő, akinek véleménye egy csapásra megváltozott, amikor bemutatkoztak egymásnak. „Borult minden előzetes tervem, mert amint elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy rengeteg közös vonásunk van. Például mindketten nagyon szeretjük az állatokat. A forgatásokon, ha volt kutya, macska, mi gondoskodtunk róla, hogy ők is kapjanak enni. Rájöttem, hogy Feró iszonyatosan melegszívű ember” – mondta nevetve a színésznő.
Nagy Feró is félelmekkel nézett szembe a Vacsoracsatával. „Féltem, hogy nem természetes emberekkel fogok együtt lenni. Lilláról se tudtam sokat. De aztán hamar kiderült, hogy közös gondolataink vannak. Tetszett, hogy Lilla felvállalja a bolondériáit. Nekem is vannak gyerekes szokásaim” – mondta Feró, aki nagyon örült, hogy találkozott Lillával, és szerinte ez a barátság megmarad. „Bebizonyosodott, hogy természetes, normális emberek között én is jó ember vagyok.” Lilla és Feró mindent megtesznek, hogy megmaradjon barátságuk. A közeljövőben például közös grillparty-t is szeretnének tartani.

Vélemény, hozzászólás?