Kurva volt Benkő háremhölgye

benko_nojeLassan jönnek a marketing hírek a Benkő baromsággal kapcsolatban. Egyre több titokra derül fény Benkő Dániel (62) háremével kapcsolatban. Szerkesztőségünkben olvasó-riporter jelentkezett, s állította: mielőtt Andi feleségjelölt lett volna, ő is az internet segítségével kereste a kérőket. No persze nem házasság céljából, inkább pénzkereseti lehetőségként árulta a testét. Levélíróink szerint ugyanis Andi két évvel ezelőtt szőkén és Angyalka néven várta a kuncsaftokat egy erotikus oldalon. – A Benkő Dániel új műsorában szereplő Andika korábban örömlányként dolgozott. A beszámolok.hu weboldalon megtalálható az adatlapja – mesélte olvasó-riporterünk, akinek természetesen az információért jár a 10 ezer forint.
– A képeken ő van, kicsit husis, de egyáltalán nem zavaró, talán csak csípőtájékon… Szilikoncicik, ami nagyon komoly – írja az egyik hozzászóló.
Andi is bevallotta, hogy valóban ő szerepel a képeken, amit a hasán látható tetoválás tökéletesen bizonyít is, azt azonban tagadja, hogy valaha is pénzért árulta volna a testét.
kurva_hirdetes– Rengeteg aktfotó készült rólam korábban, ugyanis két évvel ezelőtt, amikor felköltöztem a fővárosba, ezzel kerestem a kenyerem, de arra soha nem vállalkoznék, hogy pénzért áruljam magam – mondta a Blikknek Andi.
Benkő Dániel persze nem esne kétségbe, ha jövendőbelije valóban exörömlány lenne.
– Ki vagyok én, hogy minősítsem bárkinek is az előéletét? Ha Andi valóban ezzel foglalkozott, elfogadom, ő ugyanis az első pillanattól kezdve őszintén közeledett felém, és engem csakis ez érdekel. Ő sem firtatta, hogy én mi mindenen mentem keresztül, mielőtt megismertem, és ezt nekem is tiszteletben kell tartanom – mondta Benkő.

3 comments on “Kurva volt Benkő háremhölgye

Vélemény, hozzászólás?