Kiderült az igazság Claudia fotózásáról

Nunez_MartinVad szexcsatáról és fülledt erotikáról szóltak a hírek Liptai Claudia Playboy-fotózása kapcsán. Martin, a csodás testű kubai fiú most tiszta vizet önt a pohárba. A bulvársajtót és az embereket továbbra is izgalomban tartja a nyuszis magazin képsorozata. Előbb az egész ország meztelenül akarta látni a „dögös vöröst”, most pedig, hogy végre ledobta a textilt, még jobban kíváncsivá tette az embereket. A nagyérdemű – egyebek között – azt is szeretné tudni, hogy mi zajlott a kulisszák mögött Nunez Martinnal.
– Mindenek előtt két fontos dolgot szeretnék leszögezni: Claudia nem a nőideálom, ahogy azt írták, és az, hogy majdnem szexcsatába torkollott a fotózás, hülye vicc, amin jót nevettem – kezdte a beszélgetést Martin, aki azért vállalta, hogy nyilatkozik a hot!-nak, mert végre az igazságot akarja viszontlátni az újságban.
Szerinte rengeteg valótlanságot írtak le a fotózással kapcsolatban, amit ő egyre fogyó türelemmel olvasott.
– Az igaz, hogy az egész munka során remekül éreztük magunkat. Claudia normálisan viselkedett velem, sokat beszélgettünk, ám semmi több nem történt köztünk!

Felelőtlen Playboy-nyuszik miatt nem jut a pénzéhez Liptai Claudia, értesült a Bors. Megtudtuk, hogy a színésznő csak milliós gázsijának felét kapta meg a lapban megjelent meztelen fotóiért. A Playboy kénytelen volt bebiztosítani magát: olyan szerződést kötött Liptai Claudiával, hogy csak akkor kapja meg teljes gázsiját, ha megfelelően reklámozza pucér fotóit. Úgy tudjuk, a szerződésben azért szerepel ez a kitétel, mert a magazin történetében többször előfordult, hogy az aktuális playmate a fotózás után köddé vált, nem vett részt a lapnak hírverést csapó kampányban.
Mindezért persze súlyos árat fizetett a magazin, hiszen a hatás az eladásokban is megmutatkozott. Így jártak például Lenkei Vikivel is. A Playboy csúcsgázsit – a hírek szerint hárommillió forintot – fizetett Liptainak.
– Claudia csupán akkor jut hozzá második másfél milliójához, ha megfelelően reklámozza a nyuszis magazint – erősítette meg információnkat Liptai egyik barátja. Úgy tűnik, hogy a színésznő eddig megfelelően teljesíti a szerződésben foglaltakat: megjelent volt a nyuszis magazin partiján, az egyik országos kereskedelmi rádiónak is nyilatkozott fotózásáról, és saját tévécsatornája is megfelelő hírverést csap a meztelen fotóinak.