Hajdú Péter elkobozta Kata átlátszó bugyis fotóit

sarka_kata_bugyibanSenki sem nézegetheti azokat, a fiatal anyuka intim testrészét is láttató képeket, amelyek miatt Sarka Kata zokogva otthagyta a férfimagazinnak készülő sorozat munkálatait. Úgy tűnik, megállapodott a Hajdú házaspár és a CKM-magazin főszerkesztője, Pantl Péter. Mint ahogyan arról a Bors beszámolt, Kata a múlt héten a címlapfotózásán kapott zokogógörcsöt, amikor a főszerkesztő azt követelte tőle, tegye szét a lábát a kamera előtt. Kata szerint sikerült elsimítaniuk az ellentétet, bár ezt a fotózást élete végéig nem felejti el.
– Nagyon jó hangulatban telt az egész fotózás. Nánási Pali megint nagyon megértő volt, s nem is volt gond addig, amíg a főszerkesztő nem kezdett követelőzni. Pedig már abba is belementünk, hogy az átlátszó bugyi legyen rajtam, igaz, csak azzal a feltétellel, hogy a kényes részek nem fognak látszódni – emlékezett Kata.
– Amikor a szerkesztő elkezdte erőltetni a merészebb pózokat, kiborultam, mert tudtam, ott van Peti, s van egy féléves lányom, akivel nem tehetem meg ezt. Én sem örülnék, ha Noémit húszéves korában ilyen helyzetben fényképeznék. A férjemmel meg a távollétében sem tennék meg ilyet. A feszült helyzet miatt eltörött a mécses – magyarázta. Időközben az is kiderült, hogy a Kata legféltettebb porcikáit is megörökítő felvételek soha nem kerülnek nyomdába. Sőt azokra a felesége védelmére siető férj már rá is tette a kezét.
– Tisztáztuk a helyzetet a főszerkesztővel, de lesznek olyan felvételek, amelyeket soha senki nem láthat – közölte kurtán Hajdú Péter.
– Megpróbáljuk úgy felfogni, hogy ezek a képek csak kettőnk emlékei maradnak. Bár egyelőre képtelenek vagyunk újra megnézni őket a nem túl kellemes élmények miatt – árulta el Sarka Kata. A magazin főszerkesztője azt mondja, a közel kétezer elkészült fotó egy részét magával vitte a házaspár.
– Sajnálom, hogy Katát ennyire szíven ütötte ez a mondat, nem gondoltam, hogy ekkora vita lehet a dologból. Fáradt volt ő is, mint mindenki más, s már bocsánatot kértem tőle, remélem, túl tudja tenni magát a történteken – mondta Pantl Péter. (Borsonline)

3 comments on “Hajdú Péter elkobozta Kata átlátszó bugyis fotóit

Vélemény, hozzászólás?