Demi Moore után levetkőzött Vad Kati is

demi_mooreLiptai Claudia felborzolta a kedélyeket, amikor elmondta: ledobja a textilt a nyuszis magazinban! Aztán jött a fanyar kanyar, néhány képet le akart tiltatni, állt a bál a Playboy szerkesztőségében.
Ma már senki nem lepődik meg, ha egy színésznő, egy modell terhesen, meztelenül pózol valamelyik magazinban. De amikor Demi Moore 1991-ben Scout nevű fiával a pocakjában, várandóssága utolsó hónapjában megmutatta magát ruha nélkül a Vanity Fair első oldalán, hatalmas megbotránkozást okozott a prűd Amerikában. Nemcsak kollégái ítélték el érte, de politikusok szónokoltak a képek miatt, sőt még tüntettek is a színésznő ellen. Pedig Demi csupán viccből, a poén kedvéért vállalta el a magazin felkérését, ráadásul imádta Annie Leibovitz fotós munkáit. Így indult az egész, sosem gondolta volna, hogy egy mozgalmat indít el nemcsak a sztárok között, de a magazinok között is, kész verseny alakult ki az újságok közt, ki tud több terhes hírességet levetkőztetni a címlapján.

– Gondoltam, hogy néhányan majd kritizálnak azért, mert ekkora pocakkal, meztelenül modellt állok egy újság kedvéért, de hogy mekkora botrány kerekedik belőle, eszembe se jutott – mondta akkor a színésznő, aki akkoriban még Bruce Willis felesége volt, párja támogatta őt a vetkőzésben. – Kellett jó pár hét, amíg az emberek békén hagytak, és megbocsátották nekem a várandós pucérkodást. Szerintem semmi baj nincs azokkal a képekkel, igényesek, gyönyörűek lettek, én büszke vagyok rájuk, majd ha fiam, aki a pocakomban ott van a fotón, felnő, neki is megmutatom, hogy lássa, milyen voltam, amikor őt vártam.

Az úttörő Demit Cindy Crawford, Brook Shields, Britney Spears, Eva Herzigova is követte, az ő képeiket már senki nem kritizálta, valahogy nemhogy elfogadott, de elvárt is lett a terhes pózolás. Egyedül Monica Bellucci hasonló képe miatt tört ki botrány, igaz, a mélyen vallásos Olaszországban ez várható volt.

vad_katalinVad Kati, Michelle Wild: Várandósan is lehet szexis és gyönyörű

Hazánkban a sokáig felnőttfilmezésből élő Michelle Wild fogadta el a Playboy kérését, hogy nagy pocakkal álljon meztelenül a fotós kamerája elé. Nánási Pál csodálatos képeket készített, a ma már Vad Katalinként, a pornózástól teljesen visszavonult híresség azt mondja: élete egyik legjobb döntése volt.

– Akkor nem érdekelt, hogy mit szólnak hozzá az emberek, szerettem volna megmutatni, hogy egy nő anyaként, várandósan is lehet szexis és gyönyörű – árulta el. – Nem bántam meg, hogy megtettem, sőt Nánási Pali fantasztikusan visszaadta az érzést a fotókon, hogy mekkora szeretettel vártam a kislányomat. Ha úgy alakulna, megtenném újra.

2 comments on “Demi Moore után levetkőzött Vad Kati is

Vélemény, hozzászólás?