Liptai Claudia nem akarja a túl erotikus képeket

liptai_claudia_playboyPatthelyzet! A főszerkesztő dühöng és győzködi a műsorvezetőt! Semmi jóval nem kecsegteti az ügyvéd Liptai Claudiát (35), aki továbbra sem engedi néhány aktképét megjelenni az októberi Playboy magazinban. A Mokka műsorvezetőjét az sem érdekli, hogy ez szerződés szegésnek számít, így nemcsak a kialkudott hárommillió forinttól esik el, hanem még neki kell súlyos milliókat fizetnie. Mint a Blikk tegnap megírta: tízmillió forintja is bánhatja a televíziósnak, ha nem engedélyezi a korábban kiválasztott képek nyomdába kerülését.
Míg Claudia azzal védekezik, hogy csak néhány fotóról van szó, az ügyvéd arra figyelmezteti: ez is hibás teljesítésnek számít, vagyis kötbért kell a TV2 sztárjának fizetnie. – Akár egy képet, akár tízet nem enged megjelenni, akkor is kötbért kell fizetnie – erősítette meg dr. Kamarás Péter. – A kötbér más néven kárátalány, amit késedelmes, hibás vagy részleges teljesítés esetén kell fi zetni, és amit nem kell bizonyítani a bíróságon. Az, hogy mennyi a kötbér, a szerződésben kikötik a felek.
Pár nap alatt éveket öregedett Radnai Péter, aki folyamatosan kapcsolatban van Claudiával, próbálja meggyőzni arról, hogy a letiltott képekkel semmi baj nincs, bár kellőképp szexisek és provokatívak, semmiképp sem közönségesek. A műsorvezető azonban egyelőre nem akar kötélnek állni. A rutinos főszerkesztő igyekszik higgadt maradni, hiszen a nyuszis magazin hazai történetében nem ez az első botrány. – Reméljük, hamarosan dönt Claudia, a szerződés pontosan tartalmazza, mivel jár, ha nem teljesíti, amiben megállapodtunk – magyarázta Radnai Péter.
– Éppen emiatt volt többszöri képnézegetés, hogy elkerüljük ezt a helyzetet. Bízom a sikeres kompromiszszumkötésben, túléltünk már néhány botrányt. Nagy port kavart az R-GO-gidák kettőse, utólag derült ki, hogy egyikőjük nem töltötte be a 18. évét, de nem volt egyszerű Michelle Wild terhes vetkőzése sem, vagy leszerelni Oszter Alexandra édesapját, Sándort sem, a színész őrjöngött a lánya meztelenkedése miatt.

Vélemény, hozzászólás?