Liptai letiltott képei

liptai_bdsmÍme gy eddig rejtve maradt fotó Liptai Claudiáról (36)! A fényképen – amely nem szerepelt a nagy sikerű októberi Playboyban megjelent sorozatban – a Mokka műsorvezetője félmeztelen, és egy lovaglópálcát tart a kezében. Műmellei látszanak, de teljesen szokványosak, erős retussal. Ez abból a marketingfogással letiltott képeknek nevezett fotószetből van. Liptai puncija igazából eddig egyik képen sem látszik, meglátjuk mi derül még ki. Úgy tudjuk, az igencsak merész fotó abból a sorozatból való, amelynek megjelenését Claudia előzőleg letiltotta. Mint arról korábban már beszámoltunk, a szexi aktsorozat elkészülte után Liptai Claudia egyik pillanatról a másikra meggondolta magát, és az általa túl merésznek talált képek megjelenését egyszerűen letiltotta – mindezt a nyomdába küldés előtt pár nappal.
– Én magam is próbálom az olvasók vagy nézők szemével nézni a képeket, és a további hitelességem, életem függ attól, hogy mi jelenik meg. Én bármit megengednék, de anya vagyok, és van egy munkahelyem, ezért a nagyon merész képek leközléséhez nem járulok hozzá – nyilatkozta akkor határozottan a Blikknek a vörös démon. Sőt egy rádióinterjúban azt is mondta: van olyan kép, amelyen úgy néz ki, mintha egy kábítószeres éjszaka után átment volna rajta egy csapat.
A szerkesztőségünk birtokába került fotó sem a visszafogottabbak közül való. Claudia szexis fehérneműben, egy lovaglópálcát szorongatva domborít, igencsak vadító arckifejezéssel. A képet látva könnyen el lehet képzelni, hogy a dögös műsorvezető fejében már megfodrult a gondolat: a magánéletében is kipróbálja ezen kellékeket, talán épp ez lehetett az ok, amiért megtiltotta a megjelenését. Azonban úgy tűnik, a pozitív visszajelzések megenyhítették és eloszlatták félelmeit, a következő nyuszis magazin hasábjain ugyanis újabb meztelenképeket láthatunk majd Claudiáról – köztük talán ezt a lovaglópálcást is.
– Hosszas tárgyalás után sikerült megállapodnunk, hogy a Playboy következő lapszámában 15 oldalon keresztül lesznek láthatóak Claudia újabb fotói. Ezek között van olyan, amely a már megjelent sorozatból kimaradt, de vannak újak is, amelyek jóval merészebbek az eddig látottaknál – árulta el Radnai Péter, a lap főszerkesztője. Tovább a fotósorozatra
liptai_negerrel

One thought on “Liptai letiltott képei

Vélemény, hozzászólás?